Go to Top

Leje af Container og affaldscontainer

Leje af Container – Aalborg & Nordjylland

Har du brug for leje af container eller affaldscontainer i Aalborg eller Nordjylland, er vi din professionelle samarbejdspartner. I mange år har vi tilbudt udlejning af container og affaldscontainer til en bred vifte af kunder, som har ønsket en holdbar og økonomisk fornuftig løsning, når det kommer til leje af container.

Udlejning af container i Aalborg

Vi tilbyder udlejning af container fra 9 m3 til 30 m3. Hvad enten det skal være en åben eller en lukket container i Aalborg, Brønderslev og resten af Nordjylland, er vi det oplagte valg. Vi leverer containere til ethvert behov – lige fra betonbrokker og byggeaffald til sand, sten, og grus til affald.

Vi tilbyder jordkørsel i hele Nordjylland.

Kontakt os blot på telefon 40 96 24 24, så vi kan tage en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig, når du skal leje container.

Kvalitetscontainere til alle opgaver

Hos Vognmand Michael Holst lægger vi stor vægt på kvalitet uanset opgavens størrelse. Vores medarbejdere har stor erfaring og kan tilbyde råd og vejledning, når du har brug for leje af container – uanset om det er byggeaffald eller noget helt andet der skal fragtes.

Udlejning af container og affaldscontainer er med andre ord et af vores store ekspertiseområder.