Go to Top

Jordkørsel i Aalborg, Brønderslev og Nordjylland

Har du brug for at få fragtet jord? Hos Vognmand Michael Holst tilbyder vi jordkørsel i Aalborg, Brønderslev og Nordjylland. Med mere end 75 års erfaring i branchen, kan vi trygt sige at vi har den fornødne erfaring. Og vi sætter altid kundens behov forrest, og derfor bliver kunder ved med at vende tilbage.

Vi tilbyder kørsel af jord fra byggepladser, haver med mere, både for private, offentlige institutioner og virksomheder. Desuden leverer vi også gerne jord, grus, betonmaterialer, sand, sten, muldjord, asfalt eller andre byggematerialer du måtte have brug for. Vi fragter også byggeaffald eller haveaffald væk fra byggepladser, private haver og andre steder.

Kørsel af alle slags materialer

Uanset hvilken opgave det er, lægger vi vægt på kvaliteten hos Vognmand Michael Holst. Vores erfarne medarbejdere sørger for at levere et solidt produkt hver gang, og derfor er du sikker på at få et stærkt stykke arbejde udført.

Husk at vi også udlejer containere.

Hvis du har lyst til at høre mere om jordkørsel, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 40 96 24 24. Så kan vi tage en snak om hvordan vi bedst samarbejder, når du skal have udført jordkørsel.